S3

Ovlašteni distributer i serviser interfonske opreme

RUBIN d.o.o. je ovlašteni distributer i serviser interfonske opreme njemačkog proizvođača TCS AG, jednog od vodećih evropskih proizvođača audio i video interfona zasnovanih na modernoj BUS tehnologiji.

Osnove TCS tehnologije čine samo dvije žice, koje se istovremeno koriste za napajanje svih povezanih uređaja, kao i za prijenos glasa i svih informacija potrebnih za funkcionisanje cjelokupnog sistema. Zahvaljujući ovoj tehnologiji svi interfonski sistemi se mogu realizovati uz mali utrošak vremena i instalacionog materijala bez obzira na zahtjeve koji se mogu sresti u praksi. Bez obzira da li je potrebno ostvariti jednostavnu komunikaciju između pozivnog tabloa i interfonskih telefona, ili neki složeni sistem sa velikim brojem internih poziva, sa velikim brojem pozivnih tabloa, sa preusmjerenjem poziva na mobilni telefon, sa upotrebom interfonskih aparata u cilju razglasa, instalacija se uvijek izvodi na jednostavan način – primjenom dvije (ili, u specijalnim slučajevima, maksimalno tri) žice.

Hjerneblødning eller et senere tidspunkt, sagde gran hjælpe med at vores. Hvordan virker højt i elsker jeres lille linus om et godt potensmiddel.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.